qx6-dekker-marine-slide-01.jpg - Dekker Marine
Nvz-dekker-marine-slide-02.jpg - Dekker Marine
dekker-marine-slide-03.jpg - Dekker Marine
dekker-marine-slide-04.jpg - Dekker Marine
dekker-marine-slide-05.jpg - Dekker Marine
dekker-marine-slide-06.jpg - Dekker Marine

 

     Boten

 

Beroepsvaart

Dekker Marine levert twee verschillende soort boten geschikt voor de beroepsvaart. Dit zijn de TINN SILVER en de RIGIFLEX. 
Deze worden geleverd met een goedkeuring volgens de norm DIN-EN 1914:2009 (SI-keur) certificaat. Deze normering is verplicht voor de beroepsvaart.
De bijboten worden bij Dekker Marine afgebouwd, geheel naar wens van de klant. Alle mogelijkheden zijn bij ons bespreekbaar en de boot wordt compleet volgens afspraak aan boord geleverd.

 

TINN SILVER is een sterke en duurzame aluminium bijboot in blanke uitvoering en geheel onderhoudsvriendelijk. Een solide gelaste boot die gemaakt is van 4mm dik aluminium en tevens zout water bestendig. 

De boten van RIGIFLEX zijn van ABS vervaardigd. ABS is een uiterst sterk en  duurzaam materiaal. De productie van deze boten vraagt weinig arbeid en kunnen daardoor tegen een scherpe prijs worden aangeboden. 
 
 
 
 
Onderstaand een aantal voorbeelden van de zeer uitgebreide mogelijkheden van een Tinn Silver.
 
             dekkermarine-boten-01.jpg dekkermarine-boten-02.jpg foto_beurs.jpg dekkermarine-boten-03.jpg
 
             dekker-marine-boten-10.jpg dekkermarine-boten-04.jpg dekker-marine-boten-11.jpg dekker-marine-boten-12.jpg
 
 

 

Pleziervaart

 

Honda opblaasboten

Honwave
Honda biedt een complete range van opblaasboten aan, de Honwave. Deze Honwaves zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 2 tot 4 meter.
De bodems van deze Honwaves zijn uitgevoerd in drie verschillende varianten: lattenbodems, aluminium vloerdelen en airdecks. (opblaasbare v-bodems) 

Mercury inflatable boats & RIB's
Merucry opblaasboten zijn leverbaar in 7 modellen die allemaal even eenvoudig zijn op te vouwen en in te pakken in een draagtas. Daardoor zijn er geen opbergproblemen en is een trailer overbodig. 
Mercury opblaasboten zijn er nu ook in 2 RIB-modellen die nog steeds draagbaar zijn, maar waarbij het accent ook op prestaties ligt. De boten combineren een stevigere romp met de uitstekende stabiliteit van een opblaasboot zonder dat het totaalgewicht is toegenomen. Deze RIB's zijn niet opvouwbaar.
 
 

Valiant RIB
Valiant biedt een uitgebreide reeks van modern gelijnde en veilige RIB’s, ontwikkeld voor zowel plezier- als beroepsvaart. De Valiant serie bestaat uit 4 productgroepen: Comfort, Classic,  Sport en Sport Fishing. De Valiant boten zijn er in verschillende maten van 4,7 tot 7,6 meter.